حالت آزمایشی: کد ورود روی صفحه نمایش داده می‌شود و پرداخت‌ها بدون پرداخت واقعی انجام می‌شوند.

حریم خصوصی

اطلاعاتی که در پروفایل ثبت می‌کنید فقط برای محاسبه کارنامه، رتبه‌بندی و پشتیبانی استفاده می‌شود و در اختیار دیگران قرار نمی‌گیرد. در رتبه‌بندی‌ها نام داوطلبان به دیگران نمایش داده نمی‌شود.